lauantai 5. tammikuuta 2008

Kuvassa uutistenlukija Atte Palomäki keväällä 1995. Myöhemmin uutispäällikkönä hän päätti mistä aiheista TV-uutiset kertoo ja mistä ei, tietysti ylempien tahojen määräyksestä.

*
Lauantai 26.1.2002 14:14:40, vieraskirja:

Tekniikan Maailmassa oli 1980-luvulla juttua Etelä-Ranskaan asettuneesta suomalaismiehestä. Miehen poika oli varttumassa miehen ikään. Osasi ranskaa täydellisesti, suomea jonkin verran ja ruotsia ei ollenkaan.

Suomen Puolustusministeriö halusi välttämättä työntää ranskalais-suomalaisen pojan ruotsinkieliseen yksikköön, mistä isä oli huolissaan.

Yritettäessä muuttaa väkisin kansalaisen identiteettiä asepalvelu on yksi mahdollisuus, siksi Ruotsi ruotsalaisti meänkieliset osaksi mm. asepalveluksen avulla. Nähtävästi tätä kokeillaan Suomessakin ruotsalaistamismenetelmänä niihin, jotka eivät täysin suomea osaa. Vihaako Puolustusministeriössä joku suomen kieltä?

Maanantai 28.1.2002 12:22:07
Aina kun RKP:läinen on puolustusministerinä kukoistaa etninen nepotismi ja nurkkakuntainen valtakunnan kokonaisetujen vastainen toiminta.

*

Paavo Lipposelle kelpaa ruotsalaisen rotuteoreetikon Freudenthalin mitali (kesäkuu 2007) ja Venäjän valtion korkea mitali (joulukuu 2007), mutta ei Suomen valtioneuvoksen arvonimi (marraskuu 2007).

Tarja Halosen Ahvenanmaalla huhtikuussa 2001 pitämä puhe ja Paavo Lipposen Freudenthalin mitali todistavat, että sdp edustaa imperialismia.

Suomi on (ainakin median ja tiedotusvälineiden osalta) diktatuurivaltio, jossa tv pilkkaa ihmisiä ja vaikenee kaikesta poliitikkojen haluamasta.

TV-kanavien ruotsalaisyritysten mainonta (esim. uutisissa) todistaa, että sdp:tä rahoittavat ruotsalaiset suuryritykset. Sdp hallitsee suoraan kahta tv-kanavaa ja sillä on suhteita kaupallisiin tv-kanaviin: vuonna 2000 4-kanavan suuromistaja tuki julkisesti sdp:n presidenttiehdokasta. Kesällä 2007 keskusteltiin sdp:n nimen muutoksesta, sdp:n ytimekäs uusi nimi kuuluisi "ruotsalaisen rahavallan puolue".


TV huijaa, pettää ja vaikenee - koko ajan.