lauantai 5. tammikuuta 2008


Riina Malhotra (kepu) on saanut Ruotsista journalistipalkinnon - eli ajanut riittävästi ruotsalaisten etua. Palkinto voi olla myös tuenosoitus epäisänmaalliselle ja väärämieliselle kepulle.

*

2.1.2001 11:20:49
Matti Lackman: Suomen vai Saksan puolesta? Jääkäreiden tuntematon historia. Otava 2000.
Ensimmäinen jääkärihistoria, joka täyttää kunnollisen tutkimustyön tunnusmerkit. Tutkimuksessa todetaan mm., että saksalaiset kouluttajat jakoivat jääkärit parempiin germaaneihin ja huonompiin ei-germaaneihin. Ruotsinkieliset jääkärit olivat ns. parempia jääkäreitä ja suomenkieliset huonompia jääkäreitä. Ylennykset ja kunniamerkit satoivat ruotsinkielisten joukkoon. Ruotsinkieliset jääkärit saivat viettää vapaa-aikaansa upseerikerhoissa ja hotelleissa hauskaa pitäen. Samaan aikaan suomenkielisiä jääkäreitä näännytettiin ns. kurileireillä. Näiden kurileireillä näännytettyjen jääkärien kohtaloista eivät historiikit kerro mitään,koska ruotsinkieliset sanelivat ja sanelevat edelleenkin mikä on poliittisesti korrektia historiankirjoitusta Suomen historiasta.

3.1.2001 12:53:54 Lackmanin tutkimus on väitöskirja itse asiassa Oulun yliopistossa. Hän väitteli nimenomaan jääkäriliikkeestä ja teki siinä samalla ensimmäisen tieteellisen tutkimuksen siitä. Se paljasti Jääkäriliikkeen pimeät puolet. Suomenkielisten syrjinnän ja jaon kahdenlaisiin jääkäreihin. Parempiin ruotsinkielisiin ja huonompiin suomenkielisiin

*

20.5.2005 10:17:26
Kauppalehti 19.5.05: "Sampo ei saa harjoittaa elinkeinotoimintaa Ahvenanmaalla. Ahvenanmaan maakuntahallitus hylkäsi torstaina Sampo-pankin hakemuksen pankki-, rahoitus- ja vakuutustoiminnan harjoittamiseksi Ahvenanmaalla."
Ahvenanmaalaiset pitävät ilman muuta selvänä,että ahvenanmaalaiset yritykset toimivat manner-Suomessa ja yritystuetkin haetaan Helsingistä Ahvenanmaan varustamoille eikä Maarianhaminasta.
Sen sijaan suomalaiset yritykset eivät saa toimia Ahvenanmaalla.
Ahvenanmaalaiset tekevät eduskunnassa yhteistyötä Ruotsalaisen kansanpuolueen kanssa, jolla ei ole mitään sitä vastaan, että suomenkielisiä syrjitään.

- Ahvenanmaa saa 0,45 % Suomen valtion kaikista tulosta (tiukasti sensuroitu tieto, tv ja suuret lehdet eivät ole julkaisseet koskaan, sitä vastoin jotkut maakuntalehdet mm. Karjalainen julkaisi tiedon 1990-luvun lopulla)
*
internet 11.3.2003 18:34:48
Kävin tänään Eduskunnan kirjastosta lainaamassa kielirauhakomitean mietinnön vuodelta 1945. Suomenruotsalaiset ovat rikkoneet kaikki siinä sovitut yhteiset pelisäännöt.